SØNNAVIN – GUIDE OG FOREDRAG – VINREISE I ANDALUCIA, SPANIA

Vinsmaking og foredrag med SØNNAVIN hjemme hos vinklubben

SØNNAVIN kan tilby vinsmakinger og foredrag med fokus på Andalucia. Vi stiller opp hjemme hos privatpersoner eller foreninger og klubber. Vinsmakingen kan inngå som en integrert del av et måltid eller foregå forut for et måltid. Send oss en forespørsel!

Vinreiser med SØNNAVIN til Andalucia

For vinklubber og reiselystne grupper med vininteresse

SØNNAVIN kan guide grupper på inntil 15 personer på reise av 4 til 10 dagers varighet til andaluciske vinprodusenter. Avhengig av interesse kan vi skreddersy et reiseopplegg med vekt på Jerez (Sherry), Ronda, Axarquia (Malaga), Montilla (Cordoba) eller Alpujarras (Granada). Her kan man kombinere et besøk på et criadera i Jerez med smaking av biodynamiske viner i Ronda og naturviner høyt til fjells i Alpujarras.

SØNNAVIN har nære forbindelser i regionen og sørger for innkvartering på hyggelige hoteller eller i sentralt beliggende leiligheter i Nerja (Malaga), samt transport til og fra flyplass og besøkssteder. Vi besøker spisesteder som er representative for både moderne og tradisjonell spansk gastronomi og får med oss inntrykk fra andalucisk kultur og historie.

 Skal du/dere til  Andalucia og ønsker å  besøke en vingård?

Ta gjerne kontakt med oss i Sønnavin og vi kan gi dere reisetips og evt. formidle kontakt med våre venner på vingården dere ønsker å besøke.

Bodega Joaquín Fernándes og Bodega Doña Felisa (Ronda) har spesielt lagt til rette for besøk. Etter avtale kan man få omvisning, vinsmaking og tapas.

Bodega Bentomiz (Sayalonga øst for Malaga) har egen restaurant med meny lagt opp til deres viner. Besøk etter avtale.

Våre naturvinprodusenter, Barranco Oscuro (Alpujarra de Granada), Marenas (Montilla, Córdoba) og Cauzon (Graena, Granada) tar alle i mot besøk etter avtale.

Se forøvrig “vinprodusenter” (nettadresser).

 

IMG_1041_2

 

Caroline. Los Frutales  Ta kontakt for et tilbud!